سفارش تبلیغ
صبا ویژن

Ousmane Dembele: Barcelona har gitt kantspilleren en m?ned p? ?

Barcelona spiller en risikabel kamp med Ousmane Dembélé midt i kantspillerens utløpende kontrakt. Xavi ønsker ikke at Ousmane Dembele eller noen av hans sentrale midtbanespillere skal forlate, til tross for klubbens økonomiske vanskeligheter. Derfor har manageren en allmektig oppgave på hendene når han prøver å forhindre at hans tidligere klubb sklir lenger ned på La Liga-tabellen midt i deres økonomiske problemer.

Til tross for den beste innsatsen fra Xavi, har Dembele ennå ikke fornyet kontrakten sin på Nou Camp utover neste sommer, med hans nåværende kontrakt til å utløpe ved slutten av sesongen. Calciomercato hevder at den franske landslagsspilleren kan bestemme seg for å flytte bort fra klubben, med Premier League sitert som et sannsynlig alternativ. Spol frem fire måneder etter de innledende kontraktssamtalene, og Dembélé vet nå at han er en avgjørende del av klubbens fremtid og en av premieeiendommene deres.

Dembélés tid i Spania har blitt ødelagt av kondisjonsproblemer, men han er fortsatt en farlig spiller når han er tilgjengelig. Xavi sa at han hadde en individuell prat med 24-åringen og at han ønsker å ha ham i klubben i mange år. Den spanske rapporten antyder imidlertid at Newcastle har lagt fram et "astronomisk tilbud" for Dembele som tilsvarer 15 millioner euro i året i lønn. Calciomercato sier at kantspilleren har fått en måned til å bestemme seg over kontraktssituasjonen.